Introduksjon til NILs årbok på nett

Velkommen til vår digitale utgave av NILs årbok INTERIØR & MØBLER!

Vi håper du vil finne nettutgaven interessant og lærerik. Her finner du lederartikler, fagartikler, historisk stoff, medlemsmatrikkelen, presentasjon av utdanningsinstitusjonene – og ikke minst prosjektpresentasjoner. Prosjektene er inndelt i kategorier, i anledning 75-årsjubileet i 2020 innledes hver kategori med et historisk tilbakeblikk, fra forskjellige fagutøvere.

Signalprosjektene er gitt mer plass enn de øvrige prosjektene og går derfor mer i dybden.

Du kan navigere ved å bruke Søk (øverst til høyre på siden) og merke av for de kategoriene du er interessert i – eller søke med frie ord – velg deretter Vis søkeresultat.

Prosjekter og artikler kan deles på Facebook, Twitter, LinkedIn og e-post, eller lastes ned som pdf-filer. Pdf-filen er identisk med presentasjonen i den trykte årboken. Krediter NIL når du deler innholdet med andre.

Om NILs årbok

Årboken har vært utgitt siden 1988, men det er først nå i 2020 at den også presenteres digitalt. De siste årenes utgivelser ligger som komplette pdf-filer i årbokarkivet. Når du har lastet ned årboken som pdf-fil, kan du søke i filen, eller bruke innholdsfortegnelsen som har lenker til de forskjellige presentasjonene. Hvis du ønsker å bestille trykte utgaver av tidligere årbøker, gjør du det via nil.no (Meny/Bestill årbøker).

NILs årbok, INTERIØR & MØBLER, er en faglig utgivelse, som presenterer 50–60 av de beste interiør- og møbelprosjektene bransjen kan fremvise fra siste år.

Tekstene som presenterer prosjektene gir innsikt i prosessene som ligger bak det endelige resultatet, både når det gjelder interiørarkitektens/møbeldesignerens bidrag og samhandling med andre faggrupper. Det er ofte i det tverrfaglige samspillet at de beste resultatene oppstår. Bruk tid på å lese tekstene. Bilder er viktige, men det er i kombinasjonen av tekst og bilder at man får forståelse av veien frem til målet.

Bildetekstene kommer frem når du legger musepekeren over bildene.

Til toppen